Donovanit ovat siis lähteneet lomalle! Tai no Tytti, Vance, Kelsey ja Kiefer. Lomasta ei nyt muuta kuin kuvia (:

Noh sellainen loma heillä nyt sitten oli. Aikas tylsänpuoleinen, siksi ei mitään iso numeroa tästä tullutkaan. Lomalta kuitenkin lähdettiin etuajassa, koska Vance menetti hermonsa tuolle silmänkääntäjälle. Tästäkö sitten lapset murjottivat. Noh kotona odottaisi neljä naperoa valmiina kasvamaan.

Perheen päästyä kotiin eivät he ehtineet edes matkatavaroita laskea käsistään, kun neloset jo pyrähtivät kasvuun.

Katherine. Pysyy nättinä siis (:

Kilian, joka tota öö on aika hauskan näköinen.

Kathleen, joka nykyään seuraa aina Kirsteniä ja on tämän paras ystävä. Ja vieressä onkin Kirsten, joka laittoi heti meikkiä naamaansa, koska muillakin hänen ikäisillään on. Noh miten vaan.

Pian toteutuisi Tytin haave omista lapsista. Tottakai hän rakasti ottolapsiaankin, mutta hän halusi myös omia ja kokea synnytyksen kivut.

Katherine vietti aikaansa usein yksin tyttöjen huoneessa. Kathleen ja Kirsten eivät ottaneet häntä mukaan leikkeihin ja Kirsten suorastaan syrji Katherineä.

Kiliania ei kiinnostanut tyttöjen riidat eikä oikein mikään muukaan paitsi tähtien tutkailu, joskus päivisin naapurien.

"Etkö sinä nyt voisi syödä muiden kanssa?" Tytti kysyi. Kathleen kohautti olkiaan ja sanoi: "En tykkää juustoleivistä, koska niissä on juustoa. Eli en tykkää juustosta". Tytti nosti kulmakarvaansa ja sanoi: "Ja silti syöt siinä kokoajan juustonaksuja!" Kathleen nyökkäsi ja kaatoi kourallisen juustonaksuja suuhunsa.

Samana iltana käynnistyi Tytin ensimmäinen ja viimeinen synnytys. Lapsia ei enään tälle sukupolvelle.

Poikavauva, jolla on siniset silmät (mikä yllätys) ja äitinsä mustat hiukset. Nimeksi tuli Tyler.

Poikavauva, mustilla hiuksilla ja RUSKEILLA silmillä (jes muitaki ku sinisiä). Nimeksi tuli Trent.

Kun vauvoja tulee lisää tarvitaan myös apuvoimia. Eli Kelsey kasvamaan teiniksi, vaikkakin hän sanoi menevänsä suoraan yliopistoon. Noh tuleepahan ainakin tilaa.

Kelseystä kuoriutui todella kaunis teini. Tai koko ikänsä se on aika lupaava ollut. Katsotaan riittääkö ihan perijäpaikalle. Tyttö sain tavoitteekseen Suosion ja tavoittelee siis mediamoguliksi pääsyä.

Vance tajusi kesken karisman opiskelun että hänen entisen vaimon kuolemasta oli aikaa nyt tasan 5 vuotta. Niin pitkä aika jo, eikä hän ole paljoa edes käynyt vaimonsa haudalla.

Tuumasta toimeen. Vance ei oikein tiennyt mitä sanoa. "Öö tota sori et en oo täällä käyny. On ollu vähä kiireitä. Ensimmäinen lapsikin kasvoi juuri teiniksi ja neloset ovat lapsia jo. Ja Kieferkin on kohta teini-iässä. Oonko muuten kertonu et mul on jo uusi vaimo? Tai no ollu jo neljä vuotta ja mulla on senki kanssa kaksi lasta. Olen aika isä vaa. Hehhehhe. Joo tota.." Vance sopersi. Hän nauroi vaimonsa haudalla, vaikka tämän kuoleman syy oli vieläkin auki. Ashley naureskeli Vancelle tämän vieressä. Onneksi Vance ei nähnyt mitään. Kuinka kammottavaa olisikin nähdä isoäidin haamu. Varsinkin kun sen kuolemasta on varmaan yli 100 vuotta.

Naapuruston miehet olivat jo innokkaasti käymässä Donovaneille morsiammen toivossa. Kelsey tosin ei lämmennyt niin vanhoille miehille.

Joten Kelsey päätti lähteä yliopistoon jos vaikka sieltä löytyisi oman ikäistä miesseuraa.

"On se kyllä ihme kun 11-vuotiaat lapsetkin vielä pissaavat lattialle!" Vance marisi samalla kun luuttusi lätäköitä. "Eiku se on mun lätäkkö, ku noi haamut pelottelee jatkuvasti ni ei siinä vanha mies pysty rakkoansa pidättelemään", Ville vastasi. "Voi jessus! Mikset itse tätä voinut siivota?" Vance kysyi. "Emmä jaksanu. Ja hyvin se sulla näyttää sujuvan", Ville naurahti.

Lapsilla alkoi aina koulun jälkeen kova työ tehdä läksyt ja sitten opiskelemaan taitoja ja jos isin silmä välttää niin katsomaan tv'tä.

Tänään oli taas ohjelmassa kasvua. Nimittäin Kieferin ja kaksosten.

Eli tässä on Kiefer, joka nyt ei järin komea ole. Tavoitteeksi tuli perhe ja tämä pojan suurin haave on että kuusi lasta menevät naimisiin.

Tyler.

Trent, komea poika, jolla on RUSKEAT silmät.

Kiefer päätti jäädä taloon odottamaan nelosten kasvua. Nyt saatiin siis apujoukkoja!

Kymppi Katherinelle! Tyttiä taisi kiinnostaa enemmän naapurien huvit kun yksi kymppi.

Whii.

"Näin tanssitaan coolisti!" Kiefer sanoi veljelleen, joka yritti tanssia vielä hienommin.

Eipä aikaakaan kun oli taas kasvun aika. Tällä kertaa nelosten vuoro. Pian lähtisi taas viisi henkilöä talosta. Sitten olisi enään Vance, Tytti, Ville ja kaksoset.

Kirsten. Tavoitteeksi mammona ja elinikäiseksi toiveeksi Ammattimainen balettitanssija.

Kilian. Tavoitteeksi tieto ja unelmahaaveeksi tuli sama kuin Kirstenillä eli ammattimainen balettitanssija. Jaaha.

Kathleen. Tavoitteena perhe ja haaveena kasvattaa 20 kissan- tai koiranpentua. Haaveilee vaa juu.

Katherine. Tavoitteena nautinto ja haaveena viettää 50 ensitreffit. Kaikki viisi lähtivät siis heti yliopistoon isosiskonsa perään.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aika kasvu täytteinen osa, sori. Ja muutenkin liian nopeasti etenevä.