Nyt sain uuden osan väsättyä ja tuota tästä tulee aika lyhyt, mutta suuria tapahtumia. Seuraavan osan varalle minulla on jo pienoinen suunnitelma, mutta ajattelin keksiä jotain juonta lisää vielä parille henkilölle. Tämän kirjoituksen nimi tulee Paramore - Decoy <3

 

 

Hetkinen nyt! Eikö tämä mene jo vähän yli rajojen? Ashley oli eksynyt Junnun kanssa makuuhuoneeseen lasten ollessa kotona ja Benin tullessa juuri kotiin. Ben oli saanut juuri ylennyksen, joten hän ei huomannut ikkunasta makuuhuoneen touhuja.

"Voi hitto. Miten tämän nyt sitten selitän!", Ashley harmitteli vessassa oksennuksen jälkeen. Hän ei saanut olla raskaana ja ei todellakaan Junnulle.

Ben ei ollut huomannut Ashleyn vessa-asumista, vaan oli keskittynyt nyt olemaan hyvä isä. Hän lupautui aina korjaamaan kaikki sähkölaitteet huonoin seurauksin, mutta korjattua hän sai ne aina.

Ben oli myös tullut kovin huolimattomaksi. Hän järjesti tulipaloja tuon tuosta.

Voi ei Ashley mitä hiiputtia sinä siellä pompit!

Vartin päästä tuli oli saatu sammutetuksi ja kissat putsasivat itseään viimeisimmistä tuhkista. Ikävä kyllä kaikki ei ollut aivan kuten ennen, sillä Ashley Donovan oli lähtenyt pilven reunalle. (suunnitelin siis eka että Ben kuolee siinä, murh.)

Lapsetkin surivat tapahtumaa, mutta kaksosalientytöt eivät lainkaan. Taitaa johtua siitä kun eivät tavallaan ollut edes sukua.

Jewelin, Zean ja Zeran kasvu oli myöhemmin illalla ja se tapahtui aika surullisissa oloissa. Jewel oli jo kauan odottanut kasvuaan teiniksi, mutta nyt hän ei oikein innostunut asiasta yhtään. Hän olisi mieluimmin halunnut äitinsä takaisin ja Ben olisi hänestä saanut kuolla kun aiheuttikin tulipalon.

Jewelin tyyli hieman muuttui ja hän otti kaksi lävistystä lisää. Isät eivät tähän asiaan oikein voineet edes vaikuttaa, sillä Jewel sai nyt päättää itse osan asioistaan.

Ja tässä kasvaneet Zea ja Zera. Zealla on tuo ylähuulettomuus, mutta nenä onneksi parantu hieman. Zerasta taas tuli todella nätti ja huuletkin kyllä löytyvät.

Kenellekkään ei tainut tulla mieleen kuinka paljon Ben suri Ashleyta ja kuinka paljon hän olisi itse halunnut kuolla toisen sijaan. Jewelkin syytti jatkuvasti ääneen Beniä ja piti nykyään Junnua isänään. Junnu ei ollut lähtenyt talosta, vaan jäänyt perheen tueksi. Vaikka siitä nyt ei ollut mitään hyötyä.

Ashley kummiteli päivällä parin päivää kuolemansa jälkeen. Ei olisi uskonut että päivällä. Onko muuten kissoilla joku sellanen juttu että ne näkevät haamut? Sillä tuskin Rosekaan katsoisi Ashleytä jos ei näkisi tätä.

No kukas se siinä? Bella tietysti. Kisuneidistä kasvoi aivan lutuinen. Selvästi vanhempiensa sekoitus.

 

Vuoden kuluttua elämä Donovan'lla oli alkanut sujua taas entiseen tapaansa tai siis vähän muuttuneena. Nykyään Jewel sai tehdä ruuat ja miehet siivosivat. Zera pitikin Jeweliä tavallaan äitinään, vaikka muut lapset eivät. Jewel ei laittanut sitä pahakseen, sillä hänestä oli mukavaa leikkiä äitiä, vaikka sitä tuskin uskoisi hänen ulkokuorestaan.

Ainoa ketä vieläkin ei pystynyt edes nukkumaan kunnolla Ashleyn kuoleman takia oli Bonnie. Tyttö heräili öisin usein ja pyöri sängyssään kuin mikäkin. Usein aamuisin hänet löysi jostain muualta kuin omasta sängystä. Tyttö nimittäin käveli unissaan.

Isien välit eivät olleet parantunut lainkaan. Eivät oikein oppineet mitään siis. Tai sitten heitä riepoi se että heitä luultiin homopariksi.

Ben herätti lapset aina aamuisin laittamalla TV'n niin lujalle kuin sen sai. "ISII. Laita se pois. Nyt on lauantai!", huusivat lapset yhtäaikaa. "Ai on vai. Soori", Ben mutisi ja sulki TV'n.

...

Rose opettee tapoja Bellalle, joka oli aikaisemmin uhkaillut mammaansa.

"Ärr että olet ärsyttävä. Mä en kestä sua!", Ben ja Junnu huusivat toisilleen. Kuinkakohan kauan noi viel kestää toisiaan.

"Hei miks sä itket?", Zean kysyi Brianilta tämän juostessa portaikolle kädet naamallaan. Brian nyyhkäisi ja sanoi nopeasti: "Isi ja Junnu tappelee taas." ja jatkoi matkaansa. Zea mietti hetken ja kohautti olkiaan. Minkäs sille voi.

Voi ei. Ei taas. No kyllä vain. Ben joutui taas avaruusolioiden kohteeksi.

Tämä tapahtui liian pian. Nuudeli se meni ja heitti veivinsä. Toisaalta ehkä tämä toisi pienen rauhan kissojen keskuuteen.

On nuo alienkaksoset vaan niin suloisia (:

Aika on kulunut nopeasti, mutta näyttävät ainakin kaksoset olevan innoissaan kasvustaan.

Tässä on siis Bonnie, josta tuli todella nätti, vaikkakin tuo ylähuuli.

Ja tässä yliruma Brian. Ylähuulettomuus pahempi kuin siskolla. Tavotteita en uskalla sanoa, kun en muista.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kommenttia? (: