Mikäs tässä kirjottaessa, kun vasemman käden sormissa on side. Aika hankalaa kyllä. Kun meinaa laittaa ison kirjaimen niin laittaa vahingossa caps lookin päälle, koska pikkurilli ja nimetön on kiinni toisissaan. Joo ei muuteta tätä my life-blogiksi. Eli osaaan...

 

Tunnistattekos tätä pikku herraa? No Vaughan se tietysti on. Aika paljon isänsä näköä pojalla.

Ohhoh! Kuinka Vanessa nyt on noin innoissaan kunnossa pysymisessä?

Syy lienee hänessä (: Aramissa (joku väännös Adamista). Ja poika tavallaan on vielä sukuakin. Tai tavallaan ei, sillä poika on Zeran (muuttui kasvisimiksi) viherlapsen real lapsi.

Tässä siis hieman lähikuvaa. Haavan poika on saanut väkivaltaiselta isältään, jota hänen äitinsä rakasti palavasti. Jopa niin palavasti että molemmat kuolivat vuosi sitten paloturmaan. No se on ikävä tarina. Nykyisin poika asuu kahden pikkuveljensä kanssa heidän vanhempiensa talossa.

He siis todellakin seurustelevat ja uskaltavat näyttää sen kaikille.

Aram oli oikein tervetullut perheeseen ja Donovanit olivat kuin hänen perheensä. Poika tuli toimeen jokaisen perheenjäsenen kanssa. Hän pelasi Vancen kanssa videopelejä, katseli matseja Villen kanssa, auttoi Vaughanin hoidossa ja jutteli mukavia Bonnien kanssa. Ja erityisesti rakasti Vanessaa.

Kotiapulainen taisi olla surullinen siitä kun talon isäntä, Ville, ei ihastunutkaan apulaisen paljastavaan asuun vaan oli uskollinen vaimolleeen. Tämän takia nainen ei suostunut siivoamaan likaisia astioita, vaan lähti kotiin.

Ville on koko elämänsä ajan keskittynyt työhönsä ja ylenikin usein, mutta ehkäpä hänenkin täytyisi välillä keskittyä enemmän perheeseensä.

Ville voisi vaikka auttaa lapsiaan kotitehtäväissä. Vanessa tappeli joka päivä matikan kanssa ja Vance ei tehnyt edes läksyjään.

"Eiks sun pitäs mennä nukkumaa? Ku vanhemmatha sano et sä et saa valvoo arki-iltaisin", Vance valitti. Mielelläänhän hänkin olisi jäänyt katsomaan uusinta Donovanien dvd-hyllyn täyttäjää, mutta hän ei halunnut mitään kotiarestia valvomisesta. "Haista v*ttu!", Vanessa rääkäisi. Tytön käytös oli muuttunut paljon viimeaikoina.

Bussikuski tuntui kiusaavan Vancea. Tämä tuli aina liian aikaisin ja lähti juuri kun Vance oli hyppäämässä kyytiin. Opettajat soittelivat jatkuvasti pojan myöhästymisistä ja vanhemmat eivät voineet uskoa poikaa, joka syytti kuskia. "Sinun täytyy mennä odottamaan bussia jo varttia vailla, eikä jäädä nukkumaan."

Ja läksyt saivat taas jäädä lattialle. Vance ei jaksanut nyt, kun illalla sentään hän kasvaisi teiniksi.

Ja niimpä...

Vaughan. Aikas leveet silmät ;o

Vance. Leveät on silmät juu. Nyt kun muistan niin tavoitteeksi arpoutui suosio ja jos jotakuta kiinnostaa niin Vanessan tavoite on nautinto.

***

Höhöö.

Didididiii tässä se on! Donovanien uusi talo! Näette talon taloesittelyssä (:

"Sua ei taida kauheesti kiinnostaa uuden talon tutkailu?", Vance kysyi ja sai vastaukseksi vain kulman kohoituksen. "Okei okei mää meen", Vance jatkoi.

Miksköhä Vanessa ei tykkää tästä talosta.. vai onkoha sil vaa jotain masennusta.. Pah ei oo mun asia. Vance sieppasi pelikapulan ja käynnisti pelin. Nyt hänellä sentään oli vihdoin oma peli huoneessaan.

...

Muuton kunniaksi piti sitten syödä yhteinen päivällinen kaikessa rauhassa. Nooh Bonniella ja Vaughanilla taisi olla kiire katsomaan TV'tä.

"Voi samperi sentää. Nyt se koira saa kuulla kunniansa", Ville mutisi. Laittanut tätä varten poliisiasun ;D uskottavampaa.

"Mikäs se kuoppa tuolla pihalla oli! Sellasia ei tehdä tai muuten saat häipyä tästä talosta! Kuulitkos!" Ville uhosi...

"Olet sää kyllä nii ihana koira. Voi että kun oot söpö, ei sulle voi suuttua. Nii en mää sua anna koskaa pois.".. nyt se varmaan juu oppi jotain.

"Mää meen nukkuu", Vanessa sanoi ja sai äidiltään kummastuneen katseen: "Näin aikaisinko? No jaa huomennahan on koulupäivä. Hyvää yötä, kultaseni".

Viimeisten kuitenkin mennessä nukkumaan. Kaarsi tontin eteen Aram romuautoineen ja kuin käskystä Vanessa astui ovesta ulos ja hiippaili autolle.

Aamuyöllä Vanessan tultua kotiin hän paistoi itselleen lettuja kaikessa hiljaisuudessa ja pohti tekosyytä miksi oli jo näin aikaisin hereillä. Hänen teki mieli mennä nukkumaan, mutta se ei enää kannattaisi. Koulubussi tulisi kahden tunnin sisällä. Vancekin onneksi heräsi pian ja Vanessa joutui paistamaan tällekkin annoksen. "Miten meni yö?" Vance kysyi ja hymyili. "Öäh nooh näin painajaista, joten ei se kauheen hyvin mennyt", Bonnie selitti punaisena. "Tarkoitin yöllistä retkeäsi", Vance naurahti ja Vanessan suu loksahti auki. "Ei hätää en kerro kenellekkään", Vance jatkoi.

"Huomenta lapsukaiset!" Ville hihkaisi lähtiessään töihin. "Ääh me ollaa jo teinejä! Ei enää mitään pieniä lapsia", Vance murahti ja Ville nauroi.

"Läksyt saisivat tänään odottaa. Minulla on muutakin tekemistä", Vanessa ajatteli kiivetessään portaita.

"Ei hitsi äiti sää nolasit mut tolla asulla! Nyt kaverit muistuttaa mua aina et mul on kuuäiti", Vaughan raivosi.

"Heii kato nyt vähä. Mun pikkuveli on tuol takana", Aram hymyili.

Tässä siis Aramin veli. Eipä ole kauheesti samaa näköä.

Heii missäs vaiheessa sitä eksyttiin vanhempien huoneeseen?

Tämä ei taida tietää hyvää.

"Se oli ihanaa, mut sun täytyy nyt lähteä ennen ku vanhemmat tulee nukkuu", Vanessa sanoi ja painoi huulensa pojan poskelle.

"Tämä tästä nyt vielä puuttui", Vanessa mutisi. Hänen alkoi olla kylmä alusvaatteisillaan.

Vanessa siirtyi kulman taakse ja toivoi että vanhemmat eivät huomaisi häntä kävellessään ohi.

"Huh sisällä. Se oli lähellä", Vanessa huokaisi ja lähti tallustelemaan suihkua kohti. Kunnes..

"Moro", Vaughan sanoi. "Mitä sää täällä teet?!" Vanessa sanoi. Tämä tästä vielä puuttui. Vance piti salaisuuden, mutta Vaughan käytti sitä kiristyksenä.

"Mä muuten näin teidät. Enkä kerro kenellekkään jos... ", Vaughan sanoi. "Etkä varmaan nähnyt! Mikä se jos on?" Vanessa hermoili. "Jos kerrot kaikki yksityiskohdat!" poika ilmoitti voitonvarmana.

"Senkin pervo! Mutta okei. Noh ensin me...... ja sitten... ja sitten... ".. "No hyi! Ei tarvii kertoo enempää!" Vaughan sanoi ja laittoi kätensä korvien päälle ja rupesi laulemaan jänis-istui-maassa-laulua.

Suihkun jälkeen Vanessa teki itselleen taas lettuja. Nythän saisi sentään syödä yksin. Vaughan oli mennyt nukkumaan heti, kun Vanessa oli sanonut että jos tämä ei menisi nukkumaan hän kertoisi lisää.

Juuri kun Vanessa oli saanut syötyä palasen hänen oli pakko juosta vessaan. "Ei nyt vielä jotain oksennustautia!", Vanessa sanoi.

___________________________________________________________________________

Kommenttia nyt kaikki piilolukijatkin !!