"Pah tästä ei ole mitään hyötyä!" Vanessa huokasi ja löi kätensä kannettavan näppäimistöön. "Miten muka voin kertoa vanhemmilleni että moi hei olen paksuna! Tai miten kerron sen Aramille?" hän jatkoi. Tällä hetkellä hän halusi ottaa ensimmäisen lennon Siperiaan, mutta se nyt ei ollut mahdollista.

"Onneksi voin kertoa asian vasta huomenna. Kyllä minä nyt jotain keksin tässä yön aikana. Toivottavasti!", Vanessa mutisi hiljaa ennen kuin piiloutui paksun peiton alle.

"Onko sinulla jokin hätänä?", Bonnie kysyi huolissaan tyttäreltään. Vanessa oli ollut koko aamun aivan hiljaa ja sanonut että ei menisi kouluun. "Ääh no ääh miten mä nyt kertoisin tän. Noh okei mä oon raskaana", Vanessa änkytti katsoessaan samalla lattiaan. Hän ei halunnut nähdä äidin silmiä kun ne vaihtuisivat huolesta raivoon. Bonniehan oli koko hänen ikänsä jankuttanut kuinka ehkäisyvälineitä kannattaisi käyttää, jotta tälläistä vahinkoa ei sattuisi.

"Sehän on fantastista! Minusta tulee isoäiti! Milläköhän nimityksellä lapsi voisi kutsua minua. Niin ja millä hän kutsuu sitten isänsä äitiä. Voi että täytyy häneenkin ottaa yhteyttä", Bonnie hihkui hymy korvissa asti. Vanessa katsoi suu auki äitiään ja oli todella helpottunut mutta myös ihmeissään kuka järkevä ihminen pystyy tuollaiseen hösötykseen. "Öääh tuota Aramin äiti on kuollut jos et nyt muista", Vanessa uskalsi lisätä. "Ainiin juu. Eli olen siis lapsen ainut elävä mummu! Tai mummo! Tai mummi vaiko vain isoäiti?", Bonnie hihkaisi uudestaan niin lujaa että varmasti vauvakin piteli korviaan. Eli lapsi syntyisi kuurona.

Toisin kuin Bonnie. Oli Ville paljon hankalampi tapaus. Mies otti ensin kauhean raivokohtauksen ja sen jälkeen kyseli rauhallisesti kuka on isä (ajatellen varmaan kenet ampuisi ensimmäisenä). Sen jälkeen Vanessa oli itku kurkussa kun Ville sanoi ettei katselisi tuollaisia raskaana olevia teinejä talossaan.

Vanessa ei jaksanut enään. Vaikka hän olikin ollut vasta vähän aikaa raskaana oli jo hän kiintynyt lapseensa niin ettei antaisi kenenkään uhmata tätä. Hän karkaisi lapsensa kanssa johkiin parempaan paikkaan. Jospa vaikka Aram ymmärtäisi.

"Kultaseni et voi lähteä! Eihän sinulla ole rahaa tai edes kattoa pään päälle. Ette selviä! Jäisit nyt tänne minä voin puhua isäsi kanssa. Edes siksi aikaa kunnes saamme sinulle talon ja varallisuutta", Bonnie jankutti surullisena, mutta Vanessa ei edes kääntänyt päätään vaan pamautti taksin oven kiinni.

"Sinä sitten ajoit oman tyttäresi pois kodistaan! Miten saatoit?", Bonnie raivosi miehelleen. "Minä en pidä siitä että ollaan huolimattomia ja hypätään sänkyyn noin vain ja tulla raskaaksi eikä kanneta itse vastuuta siitä", Ville raivosi takaisin. "Hän oli itse päättäny pitää lapsen ja huolehtia siitä!", Bonnie sanoi ja lähti huoneesta.

Hyvästi Niitti. Donovanit eivät kaipaakaan yhtään eläintä taloon. Eivät muista edes koiran nimeä.

Tätä ollaankin jo odotettu. Minkä näköinen tulee komeasta Villestä?

Noh Ville parilla rypyllä. Mies ei halunnut mitään harmaita haivenia vaan blondasi hiuksensa taas ja kävi värjäämässä kulmakarvansa. On siinä mies.

Niin ja vielä Vaughankin (:

Uu pikku-Ville. Tämä herrasmies ei taida kyllä perijäksi päästä. Nimittäin ehkä liian valmiskasvosen näköne.

Tämä poika taitaa olla kiinnostunut vanhemmista leideistä. Vancella on ollut varmaan jo kymmenen eri naisen kanssa ja joidenkin kanssa jopa kahdesti, mutta ero tuntuu aina tulevan kun Vance löytää uuden.

"Tästä saat romu telkkari! Ala toimia!", Vaughan uhosi. Ei ole tainut tajuta että virtajohdon voisi laittaa seinään.

Kukaan ei huomannut? Te ainakin huomasitte Vancen uuden leidin.

Tässä tämä naikkonen muokattuna ja lähempää. Tälläisen kanssa siis Vance tällä hetkellä seurustelee. Jo ruhtinaalliset kaksi tuntia!

Vaughanilla ei ollut naisonnea, vaikka hän kuinka yritti. Onneksi tämä henkihemmo saapui auttamaan.

"Hei äiti et sä viittis mennä pois? Ku mä oon meses!", Vaughan mutisi. "Ai onko siellä jotain salaista?", Bonnie kiinnostui ja nousi sängystä.

Ai niin Bonnie ja Ville ovat siis taas sovinnossa, vaikka Bonnie yrittääkin vielä etsiä tytärtään josta ei ole kuulunut mitään kolmeen vuoteen.

Pojilla oli menossa kova kilpailu. Luultavasti he taistelivat perijäpaikasta, sillä he taistelivat siitä kuka saa kauniimman naisen ja kumpi on ensimmäisenä uraohjus ja jne. Harmi vain että Vance johti naisasioissa ja Vaughan työasioissa. Vance kun ei löytänyt mitään musiikkiuran vapaata paikkaa, kun taas Vaughan löysi heti urheilusta.

Vance kuitenkin yritti paikata työasioitaan auttamalla korjaamaan kotona rikkinäisi suihkuja ja tiskikoneita.

 

---------------------------------------------------------------------------------

Olipas se lyhyt osa! Anteeksi kun kesti ja ette saaneet ees kunnon osaa. Seuraava osa on jo kuvattuna, mutta sen ilmestyminen voi taas viedä aikaa, koska on hieman kiireitä. Pitäisi nimittäin kirjoittaa enkun aine, viisi sivuinen äikän kirjaesitelmä, lemmieläinkurssin esitelmä ja piirtää pari piirrustusta kuviksee jotta pääsee taas samaa kohtaa ku muut. Noh kuitenkin kommenttia! (: