Taas uutta osaa pukkaa. Täytyisi varmaan tehdä hieman hitaammin näitä ja täyttää juonella. Nämä kun on vaan tällästä ylitylsää perhe-elämää, jossa joku joskus kuolee. Noh täytyy ruveta kehittelemään noille seuraaville perijäkilpailijoille. (:

 

Bonnien ensimmäinen raskaus oli edennyt hyvin ja nopeasti. Aika oli kulunut kuin siivillä ja Bonnien raskauskivut olivat olleet minimissään. Nyt kuitenkin oli aika lapsen tulla ulos ja yksin tietysti Bonnie sai synnyttää.

Nopeasti maailmaan syntyi pieni tyttö sinisillä silmillään ja blondeilla kulmakarvoillaan. Silmät ja iho siis isältä ja hiukset molemmilta. Lapsukaisen nimeksi tuli Vanessa.

Vanessa sai kehdon vanhempien huoneeseen, jotta vanhempien olisi helpompi pitää silmällä. Toivottavasti ei ole tulossa mitään kaksosia, joille täytyy rakentaa oma huone.

 

Synnytyksen missannut juuri isäksi tullut Ville oli siis koko ajan ollut kuntoilemassa. Miehellä oli tavoitteena saada kaikki 7-taitoa huippuunsa, kun taas Bonnien toive on päästä kenraaliksi. Ville oli aloittanut kuntoilun jo aikaisin aamulla.

"Etkö jo tulisi sisälle? Päivällisestäkin on jo aikaa", Bonnie pyysi, mutta ei saanut vastaukseksi mitään muuta kuin pienen juu tai niin murahduksen.

Bonnien kuva saatiin nyt vihdoin seinälle äitinsä kuvan viereen. Yhdennäköisyyttä ei mielestäni löydy tippaakaan. Oikeastaan kenessäkään lapsessa ei oikein näkynyt. (voi elämä mikä pikku kuva. Häpeän silmäni päästä)

Bella vanheni. Kissakasvatus loppuu siis tähän, koska kissat ei muuta tee kuin tappele tässä perheessä. Jos sitten koiria kokeilisi.

Lastenhoito oli vielä Bonnielta hakusessa, mutta se saattoi johtua siitäkin ettei Ville ollut tukena. Tämän tuosta Ben joutui auttamaan nuorta äitiä.

Ville sentään tuli lapsensa syntymäpäiville. Aikaisemmin päivällä hän tosin oli sanonut että yrittäisi nyt osallistua enemmän ja sovussa siis ollaan.

Myös Ashley tuli katsomaan lastenlapsensa kasvua. Tosin hän ei näkynyt taaskaan olevan tyytyväinen johonkin. Aina valitti kun vanha sänky oli heitettyä roskalavalle.

Eikös ole suloinen? Tämän perusteella perijäkilvasta voi tulla vaikea.

Noh noh ei lasten kuullen. Tässä taidetaan jo ehdotella seuraavan lapsen tekoa.

Onneksi Vanessa oli enemmän kiinnostunut maistelemaan tuota ihme keppi juttua.

Eikun tuumasta toimeen. Kyllä nyt taapero hetken pärjäisi yksin leikkien.

Kauan siinä kyllä meni. Tai no Bonnie meni melkein heti hoitamaan Vanessaa, mutta Ville jäi nukkumaan. Miehen sai ylös vasta kimppakyydin tööttäilyt.

Ihanaa kun koko pikku perhe koolla. Ben ei oikein enään osallistunut mihinkään sillä tälle oli tullut nämä "ennen kuin kuolen" - jutut.

Kaikki varmasti näkee, niin ei tarvitse kirjoittaa.

Heii mitäs nämä täällä tekee? Raportoikaa nyt vähän.

Tässä Zea miehensä kanssa. Heillä on siis ne kuusi lasta ja he asuvat siinä "känni"-talossa.

Ahaa tästä oli kyse! Oli aika astua avioliiton onnelliseen (?) satamaan.

Häissä nyt ei tapahtunut mitään erityisen jännää paitsi että Ville meinasi tukehtua kakkuun. Vieraat ryntäsi sisälle katsomaan TV'tä, vaikka kuinka lukitsi oven ja Ben ei viitsinyt edes tulla katsomaan kun tyttärensä menee naimisiin. Normia siis.

Illemmalla, kun vieraat oli saatu kauhealla urakalla ulos talosta haulikolla uhaten, oli Vanessan aika päästä tutkimaan paikkoja vielä korkeammalta ja hänen vaivalla hankittu elämä loppuisi tyysti kun koulut alkaisi. Syyttäkää siis kouluja jos kavereillanne on liian usein tapana sanoa sinulle "hanki elämä". Ja takas simselämään. "Itii tuu kattoo tu mää katva!", Vanessa puheli viimeisinä sanoinaan ennen kuin kasvoi...

... Nätiksi lapseksi! Mitäköhän siitä perijäkilvasta sitten tulee tai ylipäätänsä mitä niistä muista lapsista tulee, kun tämäkin on jo tälläne söpöläinen.

"KUKA PIRU TOI LUMIUKO SISÄLLE!" ja nämä taitavat kuulua Benin vanhuuden "pakko kokeilla" - juttuihin. Joo ohitetaan tämä.

Yhy Arskakin vanheni =( Kohta ei ole kissoja lainkaan varmaan. Että mä tykkään Arska nimestä. "Heiii Arskaaaaa".

Klunk. Nyt joku uusi söpöläinen yrittää pyrkiä maailmaan. Kenties pääseekö? Näyttää pahalta sodalta.

Huhjaaa se oli poika! Ei ihme että sillä kesti. Poika sai nimekseen Vance. Olisi-kiva-jos-vanhemmilla-ei-olisi-samanvärisiä-hiuksia - ilme.

Ville sai vihdoin ja viimein vuoden uurastuksen valmiiksi. Nimittäin Vanessan huone! Eikös ole hiano?

Ainakin Vanessa tykkäsi. Tai halusi vain ilostuttaa isäänsä, jospa tämä vaikka ostaisi jotain kivaa.

***

Tuntuu kuin aika vaan juoksisi edellä ja itse jäisi jälkeen, kun kaikki tuntuu menevän liian nopeasti. Nyt jo oli Vancen aika kasvaa 4-vuotiaaksi taapertajaksi. Kuinka neljä vuotta voi mennä niin nopeasti?

Ehkei Vance ihan siskoaan voita. Liian tuollaisen valmiskasvoisen näköinen.

Voi harmi. Bellan oli aika mennä. Töittensä jälkeen kisua tultiin hakemaan 8'( Työt käyvät kohtalokkaiksi.

Ben oli niin suruissaan kissan kuolemasta, joten tämä valvoi hakaten seinää koko yön kissan pedin vieressä ja lopulta hän väsähti. Vanessa yritti tehdä läksyjä vieressä, vaikka olisi halunnut herättää vaarin ja viedä tämän petiin, mutta vanhemmat olivat kieltäneet.

Eikös ole soma? (: Eli tässä on Niitti Donovan. Koira tuli taloon siis. Ja öö koira on todella upean näköinen.. ?

"Pahus! Ääh pitäisi varmaan ostaa uusi uuni tämä joko käristää tai ei lämmitä lainkaan", Bonnie sanoi harmistuneena. Ettei vaa olisi syy taas tekijässä. Ei tietenkään.

Ompas poika oma-aloitteinen! Kyllä tosimies nukkuu missä tahansa ja syö vaikka koiran raksut. Mikäs siinä onhan koirien elämä jännä juttu.

Zean poikakin tuli vierailemaan (: Tässä siis yksi hänen nelosistaan. Nimeä en nyt muista.

Ben raukka kulutti aikaansa jopa uimalla. Mies halusi jo kovasti vaimonsa luokse, vaikka hän rakasti lapsenlapsiaan ja krööh tietysti myös lapsiaan, hän halusi vain vaimonsa luokse ja muutenkin vanhuuden kivut olivat jo sietämättömiä.

Vielä oli toiveena perheeseen yksi lapsi lisää ja vanhemmat pistivät toimeksi. Ja parin viikon päästä raskaustesti näytti positiivistä. Pian saataisin uusi kasvo.

Jotta uusi vauva saisi paljon huomiota ja vanhemmilla olisi helpompaa piti Vancen kasvaa lapseksi, joka voisi sitten auttaa vanhempia vaikka siivoamalla.

Näyttää jo paremmalta. Mistäköhän nuo isot silmät tulee?

Kolmen kuukauden aikana Bonnien raskaus alkoi jo näkyä naisessa niin fyysisesti kuin henkisestikkin. Jostain kumman syystä Bonniesta tuli raskauden aikana kovin valittava ja huolimaton. Vanessasta tai Vancesta tämä ei pitänyt huolta, vaan antoi Villen hoitaa lapset ja keskittyi itse syömiseen.

Tämä mies mahtaa käydä täällä usein. Syytä huoleen ei ole, sillä kuollut ei ollut simeistä kukaan. Vaan lemmikeistä! Ja niiden ei tunnetusti ole väliä... Ompas! Ja varsinkin kun on kyse..

Sellaisesta ketä on tärkeä jopa Bonnielle, vaikka tämä ei edes hoitanut kyseistä lemmikkiä.

Eikä ollut rakas haiseva koirakaan. Vaan Arska =(

Onneksi kissan menetys voidaan pian unohtaa, sillä pian saataisiin taas palvella uutta vauvaa. Bonnie ja Ben ovat nyt aika samanlaisia, molemmilla selkäkivut ja muutenkin suurimman osan päivästä he vain nukkuvat.

Ensimmäinen lapsi jo pian teini. Bonnielle tulee pian varmaan vanhuudenkriisi, kun huomaa että esikoinen alkaa jo pian perustaa omaa perhettä.

Ohhoh kuinka nätti! Selvää kamaa perijäksi, mutta katsotaas mitä niistä muista sitten tulee.

<3

Viimeiselle perijäkilpailijalle taisi tulla kiire, kun noin äkkiä ulos haluaa.

Pian syntyi taas poika, Vaughan. Vaaleilla hiuksilla ja plaaplaallalaa. Kumminkin lapsia ei siis ole tulossa lisää.

Puu syttyi palamaan salamasta ja tuota ei sammunut vaan poltti puun? Ei ole ikinä käynyt näin et puu palaa ja sit se tuli on puol päivää siinä nurmikolla.

Ville the palomies! Ville tosin ei saanut yksin paloa sammutetuksi, vaan joutui Bonnie sammuttamaan puolet.

12. aikaan yöllä Benin siistiessä hedelmäpuita huomasi hän että oli saanut seuraa. Viikatemies oli hiipinyt vanhuksen taakse ja sanoi: "Sinun aikasi on mennä vaimosi luo", Viikatemies sanoi. Ben vastusteli hieman, sillä nyt vasta kun kuolema seisoi edessä hän tajusi kuinka tärkeä hänen perheensä oli. Pian hän kuitenkin lähti valoa kohti.

R.I.P Benjamin Donovan - Rakas isä ja vaari.

 

_____________________________________________________________________________

Öäh joo sekava osa. Anteeksi. Seuraava osa öö en nyt sit tiiä tuleeko siihen mitään kauheita juonijuttuja, mutta voin koittaa jotain pientä.