Kaikille nyt tiedoksi, että osien otsikot eivät aina välttämättä liity mitenkään itse osaan, mutta joskus voivat liittyä. Otan otsikot yleensä jostain biiseistä, joita kuuntelin osaa tehdessäni. Eli tämän osan otsikko tulee So Called Plan - Same About the Sorrow. Ihana biisi vieläkin! Ja vielä suomalaista (:

 

Aloittajana toimii Ashely Donovan - niminen nuori naisenalku, jonka horoskooppimerkki on oinas. Luonteelta hän on seuraavanlainen 5/8/6/0/6, eli kovin vakavan oloinen tyyppi, jolta löytyy rohkeutta. Hän pitää hajuvedeltä tuoksuvista tunnollisista töissäkävijöistä, jotka eivät saisi haista pahalta pitkän työpäivän jälkeenkään. Ja tietenkin jokaisella on oma elämäntoiveensa. Ashley on tietotavoitteensa ansiosta saanut haaveekseen Ahdin Aurut, eli merentutkimuksen korkeimmalle korokkeelle.

Ashleyn perheestä ei ole varmaa tietoa, sillä neiti itse ei halua heistä edes puhua. Syy on tähän asti ollut ainakin tuntematon, joten toivottavasti saamme tietää syyn pian. Sen ainakin tiedämme, että neidin menneisyydessä on tapahtunut jotain, mikä pakotti hänet muuttumaan.

Ashley eli aivan tavallista elämää muuten. Aamuisin hän oli jo aikaisin jalkeilla ja luki usein lehtä aamupöydässä etsien työtarjouksia. Tosin peli-ura sai käydä ensin, sillä merentutkimus ei osunut silmiin. "Turhauttavaa. Tämä on jo ties kuinka mones lehti, eikä mukamas vieläkään paikkoja merentutkimus-uralle. Miten minä muka pystyn aloittamaan urani, kun ei edes koko uraa löydy lehdistä!" Ashley huokaisi hiljaa ja vei lehden roskikseen kuten oli jo tehnyt viikon ajan.

"Sinun pitäisi hankkia mies! Olet liian yksinäinen", Irina totesi samana iltapäivänä kyläillessään Ashleyn luona. "Niin kai, mutta en tiedä edes miten saisin miehen. En ole baari-ihmisiä ja muutenkin stadin elämä on niin alhaista", Ashley sanoi. Hän halusi jo vaihtaa puheenaihetta, mutta Irina oli oikeassa. Hän tarvitsi miestä, joka tukisi häntä ylä- ja alamäissä. Eikä pienten lasten tepsuttelutkaan olisi pahitteeksi.

Ashelyn luona kävi paljon väkeä ja useimmat heistä olivat miehiä, jotka Irina oli hoputtanut Ashleyn luokse. Tosin ketään heistä ei ollut miellyttänyt Ashleytä. Hän alkoi olla jo toivoton.

Näinkin komeita löytyi joukoista, mutta nämä eivät vastanneet Ashleyn odotuksia.

Toisinaan Ashley löysi oikein kiinnostavia yksilöitä, mutta heidänkään kanssa ei ollut kuin yksi salama. Se ei riittänyt neidille. Toisaalta hyvä, sillä tuollahan paistaa kalju!

Niin niitä vieraita tosiaan kävi jatkuvasti, mutta saipahan Ashely ainakin seuraa. Silti hän oli yksinäinen ja häntä ärsytti todella että vieraat olivat kuin kotonaan.

Irina huomasi vasta lähteä, kun kukaan ei enään viitsinyt olla haisulin vieressä. Hyi sinua millainen tyttö sinä muka olet!

Tämäkin vielä! Nämä kaksi näyttivät viettävän treffejä tulikärpästen lomassa. He olivat varmaan kiinnittäneet jotain mainoksia katulamppuihin, että tulkaa sinne ja sinne osoitteeseen. Tarjolla ilmaiset safkat, kunhan vain itse ottaa jääkaapista.

Kuten jo aikaisemmin Irina lähti kamala hajuvana perässään, niin nyt oli Ashelyn vuoro haista. Hän ei nimittäin omistanut suihkua, koska rahat olivat todellakin lopuillaan. Voi poloista..

Myöskään postelijooni ei pitänyt hajusta. No ei sitä silti tarvitse ilmaista noin. Menetät vielä palkkasi, kun saat kunnon huudot perääsi.

 

Jotta se suihku sitten saataisiin joutui Ashely menemään töihin. Toivottavasti hän ei tee huonoa ensivaikutelmaa haisemalla pilaantuneelta kalalta.

Onneksi ei sitten tullut potkuja ja Ashely pääsi vihdoin ihanaan kylmään suihkuun. Että joku voi nauttiakkin noin paljon kylmästä suihkusta.

Tälläinen söpö kissakin kävi tämän tästä Ashleyn luona. Kissan nimi oli Ruusu, mutta jotta se olisi hieman tähän englantilaisuuteen sopivampi sai kissa olla Rose. Ashley ihastui samantien kissaan ja ottikin tämän lemmikiksi. Ihanaa että joku pelastaa kissoja kaduilta.

"Ei Rose, et sinä voi nyt tulla mukaani. Menen töihin ja sinun työsi alkaa illalla vasta", Ashley höpisi kissalleen. Hän viihtyi kissan seurassa ja kissankin oli pakko aina seurata häntä joka paikkaan.

Kukapa tälläistä kissaa muka pystyisi edes vastustamaan. Oikea itse suloisuus.

Tai no ainakin välillä. Pissas ainakin ulos, mutta voisi edes paremmalle paikalle kuin matolle.

Rose osasi jopa ajaa rumat miehet pois tontilta. Kyllä näköjään kissakin tietää millaista isäntää se ei halua.

Takaisin Ashleyhen. Neiti oli tavannut ei niin kauniin, mutta todella mukavan miehen, jonka nimi taisi olla Junnu. He viihtyivät toistensa seurassa hyvin ja Ashley uskoi että ehkä tästä tulisi jotain.

Ensisuudelma (: Tai siis näiden kahden. Ei sitä tiedä kuinka monta kertaa he ovat jotakuta toista pussailleet.

Roselle on tainnut mennä hieman lujaa.

Rosen vierellä oleve koira katsoi vaan vierestä hölmistyneen näköisenä. Tämä koirakin muuten kävi usein katsomassa Ashleyta ja luultavasti Roseakin. Ashley olisi tietysti halunnut tämänkin lemmikiksi, mutta aina kun hän oli melkein saamassa sen se lähti kotiin.

Ashley ei näköjään halunnut odottaa, mutta hän olikin jo päättänyt ettei tästä tulisi mitään vakavaa. No ainahan huvitella saa.

Ashley oli tyytyväinen pikaisen pelehdinnän jälkeen. Kai hän toivoi olevansa raskaana.

Ashley ei kauaa saanut ihailla Junnua, vaan joutui juoksemaan äkkiä vessänpytylle oksennuksen pyrkiessä ulos. Raskaaksi tulo taisi onnistua.

"Voi kumpa saisin sinutkin perheenjäseneksi, mutta et taida vielä haluta jäädä mihinkään perheeseen", Ashley leperteli koiralle.

Onpas monitoiminen koira! Huiskutti häntäänsä Roselle viihdykkeeksi ja oli myös Ashleyn rapsuteltavana.

Junnu heräsi vasta aamulla, kun Ashley oli jo käynyt oksentamassa parikin kertaa. "Olipas se mukavaa, mutta minun täytyy nyt kyllä jo lähteä", Junnu sanoi ja lähtikin saman tien.

Ashleyn työsuoritus laski kovaa alamäkeä, koska ainainen väsymys ja nälkä sai hänet vain lorvimaan töissä. Lopulta hän saikin potkut.

"Ei hätää Rose. Onneksi sinulla on työ ja pian varmasti minullakin. Kyllä me selviämme", Ashley kertoi kissalleen, joka tuntui ymmärtävän. Tai ainakin hän luuli niin.

Hän ei aikaillut kovin kauvaa töiden etsimisen kanssa, vaan otti samantien lehden käsiinsä ja löysikin paikan merentutkimus-uralta. Vihdoinkin hän voisi aloittaa uransa. Tosin hän joutuisi vielä hieman rauhoittumaan, sillä raskaustesti oli ollut positiivinen. Vatsa oli pyöristynyt jo hieman.

Nuudeli-kissakin kävi välillä Ashleyn tontilla. Nainen tietysti ajatteli että tuossa olisi sopiva puoliso Roselle. Harmi että kisuli ehti lähteä ennen kun Ashley olisi saanut sen lemmikiksi.

Raskauden myötä Ashleystä tuli jotenkin lapsellisempi. Hän pystyi hyppimään koko yön yhdessä pienessä vesilätäkössä kuolematta tylsyyteen.

Parin kuukauden päästä vatsa alkoi olla todella iso. Ashleyn oli vaikeuksia jopa kävelyssä istumisesta puhumattakaan. Nyt sitä miestä tarvitsisi todella.

Tämä mies ei sitten ollut yhtään iloinen nähdessään alastonta Ashleytä. Luulisi nyt olevan. Asiassa oli kolme eri vaihtoehtoa. Joko mies ei tykännyt raskaana olevista, Ashley oli ruma alasti tai mies oli yksinkertaisesti homoseksuaali. Viimeinen kuulostaa todennäköisemmältä.

Se mies ei kuitenkaan lannistanut mitenkään Ashleytä, vaan hän otti puhelimen kouraansa ja soitti ehkä viimeiselle vaihtoehdolleen.

Ja se vaihtoehto oli tietysti treffipalvelun ennustajaeukko. Ashleytä hieman epäilytti olikohan tuolla mummolla ihan hyvä miesmaku.

No ei mahtanut olla.

Parilla oli kuitenkin kaksi salamaa, joten Benjamin Lohela sai nyt kelvata. Tai kyllä se Ashleylle kelpasikin.

Benjamin lähdettyä kotiinsa rupesi Ashley siivoamaan, koska halusi että lapsi syntyisi siistiin taloon. Hän tunsi sisimmissään ettei synnytys ollut enään kaukana. Äidinvaisto luultavasti.

Jep ei ollut kaukana, ei. Melkein aamun sarastaessa alkoi Ashleyn supistukset. Nainen ei voinut yksin lähteä sairaalaan, vaan aikoi sitten synnyttää kotona.

Käsivarsilla lepäsi pian pieni tyttövauva, joka sai nimensä isänsä alkukirjaimen mukaan Jewel. Lapsi oli perinyt molempien vanhempiensa ihot, isänsä hiustenvärin ja äidin silmät. Luonne saataisiin tietoon vasta taaperona.

Jotta pikku neiti oppisi heti että hänellä olisi isä soitti Ashley Bejaminille. Mies päätti tulla heti käymään.

Mies taisi olla onnesta ylpeä kun pääsi asumaan rakkaansa kanssa. Ja pääsi vielä isäksikin. Yhdessä he päättivät ettei lapselle kerrottaisi biologisesta isästään mitään. Lapsi olisi aina Benjaminin oma.

Benjaminin tuotua "hieman" rahaa saivat he tälläisen pienen tönön pikku perheelleen. Talosta tuli todella söötti.

Hieman keskeneräinen sisältä.

Eteisen parhain nurkka. Lukuunottamatta Benjaminia.

Ja makkarin parhain nurkka.

Sanokaa heihei vanhalle Benjaminille. Tuosta peilikuvasta muuten saisi hauskan taulun.

Ja tässä uusi Benjamin kaivamassa nenäänsä.

Benjamin taitaa olla toiminnan miehiä? Hän on tietotavoitteinen eli sama kuin Ashley ja hänen tavoitteensa on päästä rikollisuran huipulle.

Ashley tietysti suostui vaimoksi ja häitä voitaisiin sitten viettää joskus kun on rahaa. Kuitenkin tämä sormus nyt yhdistää heitä tästä lähtien.

Toivottavasti tämän pikku perheen onni kestäisi...

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anteeksi surkea kirjoitukseni ja vähäinen kirjoitukseni. Anteeksi kuvien paljous tai vähäisyys. Anteeksi kamala Benjaminin sukuun otto. Ja kiitos jos kommentoit ;D