Tämän osan otsikko on Taylor Swift - Love Story. Huomatkaa muuten että vihaan ensimmäistä sukupolvea en tiedä miksi, mutta haluaisin jo päästä toiseen sukupolveen. Eli älkää ihmetelkö miksi tämä menee niin nopeasti. Niin ja huomatkaa taas että teksti vähenee loppua kohti ;DD Joo osaan..

 

Ashley oli ollut nyt nämä pari viimeistä kuukautta aivan onnensa kukkuloilla. Hänella oli maailman upein mies, joka siivosi ja hoiti myös Jeweliä niin että Ashley saisi keskittyä uraansa ja levätä. Benjamin sai hänet aina hyvälle tuulelle. Iltaisin häntä odotti aina valmis illallinen Benjaminin kanssa ja silloin oli Ben saanut jo Jewelin nukkumaan, joten he saivat viettää rauhallista kynttiläillallista. Heidän rakkautensa kukoisti, mutta kestääkö heidän rakkautensa? Sitä emme voi tietää.

Jewelin 4-vuotissynttärit lähenivät odotettua nopeammin ja vanhemmat olivat enimmäkseen kauhuissaan siitä että heidän pikku piiparaisensa kasvaisi pian taaperoikään. Vauvana Jewel oli ollut todella rauhallinen eikä itkenyt oikein yhtään, mutta mitä taaperoksi kasvaminen toisi tullessaan.

Suuria juhlia ei järjestetty, sillä Ashley inhosi sellaista ylinmääräistä hössötystä. Tosin Ben rakasti juhlia, joten hän sai kutsua yhden vieraan. Sekin oli hänen työtoverinsa, joka oli liian laiska hurraakseen kasvavalle vauvalle.

Jewel kasvoi todella kauniiksi taaperoksi ja näytti enemmän isältään. Tyttö näytti nauraessaan enemmän vihaiselta kiitos isän geenien.

"Pääsikö Jewel isin syliin? Pääsikö? Uijui olet niin lutuinen", Ashley leperteli lapselleen Benin pitäessä tätä sylissä. Jewel ei ollut taaskaan suostunut nukkumaan, joten Ben kierteli tytön kanssa ympäri taloa sanoen esineiden nimiä.

Kahden aikaa yöllä Jeweliä ei oltu saatu vieläkään nukkumaan ja tyttö ei näyttänyt lainkaan väsyneeltä. Ikävä kyllä hän ei pitänyt yhtään pottakäynneistä.

"Mitäköhän sinun kanssasi oikein pitäisi tehdä. Juo nyt ainakin tämä ja koitetaan sitten uudelleen nukkumista. Jooko?" Ben huokaisi ojentaessaan tuttipulloa Jewelille. Tyttö ei ollut vieläkään nukahtanut ja oli jo lähellä että Ben itse pökertyisi lattialle.

Ben päätti käyttää ajan hyväksi ja yritti opetaa tyttöä kävelemään. Oppi tyttö ainakin pysymään vähän aikaa pystyssä ja liikkumaan esineiden avuin. Vasta kolmen aikaan yöllä Jewel nukahti keittiön räsymatolle peukko suussaan.

Ben oli aamulla todella väsynyt yöllisen valvomisen takia, joten Ashley sai hoitaa aamusiivoukset rauhassa ilman Beniä ja Jeweliä.

Uusi raskaus alkoi jo näkyä Ashleyssä, mutta silti hän kävi raskauden aikana töissä ja sai ainakin yhden ylennyksen sinä aikana. Ben ei olisi kyllä halunnut hänen käyvän, mutta rahaa oli pakko saada eikä sitä oikein saanut Benin rikollisuusuran aluilta.

Kurja pingviini! Ashely meni iloisesti silittämään sitä, mutta tämä vain pissasi nurmikolle ja häipyi.

Ashley halusi että Donovan suvun kaikki perijät saisivat oman taulunsa ja Ben saikin maalata Ashleystä kuvan. Tämän jälkeen se nostettiin keittiön seinälle, josta se kyllä saisi paremman paikan kunhan talo saataisiin kuntoon.

Raskaus eteni yllättävän nopeasti tai ainakin Ashleyn mielestä. Jeweliä odotellessa aika oli mennyt liian hitaasti ja pian syntyisi jo toinen lapsi. Tai oikeastaan kaksi lasta. Sairaalassa käytyään Ashley sai tietää odottavansa kaksosia. Poikaa ja tyttöä. Mitenköhän he kaikki mahtuvat heidän todella pieneen taloonsa.

"Tuota kulta, kun nyt pian synnytän nämä kaksoset niin voisimme mennä naimisiin. Tai siis haluaisin että sinusta tuli jo Donovan. Olemmehan olleet jo melkein kaksi vuotta kihloissa", Ashley sanoi aamupöydässä ja tiesi kyllä että saisi kieltävän vastauksen. "Mielestäni se ei nyt oikein ole tähän kohtaa sopiva. Odotetaan vielä vähän aikaa", Ben sanoi eikä suostunut enään keskustelemaan asiasta.

Taitaa Benkin olla aika ovela!

Ja suunnitelma toimi!

Tajuttuaan olevansa jo kotona Ben alkoi vielä maalata taulua, kun halusi miettiä asioita rauhassa. Hän huomasi keittiöön hiippaillessaan pöydän ääressä nukkuvan Ashleyn. Häntä hymyilytti. Kuinkakohan moneen paikkaa Ashley oli soittanut, kun huomannut Benin kadonneen.

 

Aamulla Ashleyn mennessä ottamaan juuri herännyttä Jeweliä kehdosta alkoi hän tuntea supistuksia. Hän jätti Jewelin vielä kehtoon ja siirtyi kauemmaksi tuskansa kanssa. Taaskaan hän ei ehtisi ajoissa sairaalaan, koska hänellä ei olisi kyytiä.

Ja lyhyen ajan päästä hänellä oli kaksoset. Bonnie ja Brian (en muista kumpi on kumpi). Molemmat blondeja! Ashley toivoi hiljaa ettei ehkä haluaisi lasten saavan Benin nenää.

Synnytyksestä oli kulunut jo tunti ja äiti juoksi jo töihin. Niin sitä vaa ravataa, vaikka juuri synnyttänyt. Näinhän sitä aina tehdään.

Rose mahtoi elvistellä oikein kunnolla että hän on poliisivoimissa. Vei luntakin autoon.

"Pääsisinkö etupenkillä"-ilmeellä Rose yleensä aina katsoi vihaista kuljettajaa, joka ei pitänyt sitten yhtään että hänen partioautoonsa tuotiin lunta.

Donovan'lla oli pieni ongelma. Lapsukaisille ei riittänyt sängyt, joten he joutuivat olemaan lattialla. Onneksi vieraat kävivät usein hellimässä kaksosia ja leikkimässä Jewelin kanssa.

Olen pieni Vampire Diaries-fani? ;D Ärsyttävää että se tulee kohta oliko se nyt subille ni kaikki koulumme lissut alkaa tykkää siitä. Anteeksi turha selostus.

Mahtoi olla paha tappelu. Jostain kumman syystä Marianne alkoi tapella tuon miekkosen kanssa, vaikka olivat juuri vielä halailleet. Johtui varmaan ylisöpöistä lapsista.

Samaan aikaan keittiössä Jewel valmistautui kasvamiseen. Ashleyn unohti hankkia kakun, joka tietysti ärsytti pikku prinsessaa. Ben lupasi kuitenkin viedä tytön joskus lelukauppaan, josta tämä saisi valita minkä tahansa lelun. Varo vaan mitä menit lupaamaan.

Jewelistä tuli oikein nätti, vaikka muistuttikin isäänsä hyvin paljon. Meikit lapsi laittoi heti naamaansa, vaikka vanhemmat kuinka kielsivät. "Hei haloo? Kaikki mun ikäset meikka. Daa!" Jewel pyöritti aina silmiään vanhemmilleen, jotka eivät tajunneet millään että ilman meikkiä hänestä ei tulisi koulun suosituinta.

Mrr sinä mokova varas! Kehtaatkin varastaa rahaa Ashleyn rahapuista, jotka tämä oli kähveltänyt naapurilta, joka taas oli saanut ne kaverilta, joka oli ne varastanut presidentiltä.

Ashleyllä oli jatkuvasti palava halu silitellä jokaista tontillä käyvää eläintä. Ben aina huomatti että ne voisivat purra tai johtaja susi voi jopa muutta ihmissudeksi. Niii-in pysyppä kaukana.

Tuntuu kuin Benin avaruusmatkasta olisi vuosi ja nyt vasta vatsa kasvaisi. Ben ei yllättynyt asiasta, sillä hän oli jo lukenut alieneista ja tiesi heidän hedelmöittävän miehet kaapattuaan ensin nämä. Ashleykään ei pistänyt pahakseen. "Muahhaha saatpahan nyt tuntea synnytyksen kivut!" Ashley usein nauroi.

 

Jewel ei pystynyt syömään edes aamupalaa, sillä hänen ensimmäinen päivänsä koulussa jännitti häntä valtavasti. Saisiko hän kavereita? Pidettäisiinkö hänestä? Tulisiko hänestä suosittu? Ihastuisiko koulun komein poika häneen? Niin monta kysymystä ilman vastausta.

Rose ei ollut vähään aikaan saanut oikein yhtään huomionosoitusta perheeltä, joten hän haki sitä aina ohikulkevilta mummoilta, jotka rakastivat kissoja yli kaiken.

Jewelillä taisi mennä hyvin koulussa, kun toi tälläiset pojankin mukanaan. Tyttö oli liittynyt yhteen isoon suosittuun porukkaan, jossa oli maailman söpöin poika. Hän oli koko päivän onnensa kukkuloilla, eikä kirjoittanutkaan päiväkirjaansa mistään muusta.

Niin eläinrakas Ashley!

"Kulta. Mitä sanoisit jos menisimme nyt naimisiin?" Ben kysyi yllättäen illalla. "Oletko tosissasi!" Ashley huudahti ja muisti sitten vasta että kaksoset olivat juuri saatu nukkumaan.

"No suostutko?" Ben kysyi ja kaivoi sängyn patjan alta sormukset, jotka oli sinne eilen piilottanut. "Tietysti hölmö! Rakastan sinua!" Ashley hihkaisi innoissaan. He molemmat nauroivat ja laittoivat samalla sormukset toistensa sormiin ja suutelivat pitkään.

Beniä onnisti tämän Nuudelin kanssa, jonka kanssa Ashleytä ei ollut onnistanut. Kissa muutti taloon.

Rosella ja Nuudelilla osoivat kemiat hyvin yhteen ja pien saadaankin kissanpentuja vipeltämään pitkin huushollia. Voi elämä. Miten kaikki mahtuvat taloon?

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siinä oli taas osa. Huh! Nyt pääsen jo pelaamaan kolmatta osaa, jossa luultavasti pelkkää perhe-elämää. Jos keksin jotain ni voisin vaikka laittaa siihen jotain pieniä juonijuttuja.