Anteeksi että olen hidas näiden osien kanssa, mutta koulun jälkeen ei usein ole paljoa aikaa tai voimaa kirjoittaa tai edes pelata. Kuitenkaan en lopeta ja aion jopa tehdä toisen lc-perheen tämän rinnalle =) Olisi myös mukavaa jos KAIKKI lukijat kommentoisivat. Noh osaan...

Vampyyri-vanhemmilla ei tuntunut olevan aikaa edes hoitaa yhtä pientä naperoa. Heidän suurin aikansa meni täyttäessä tarpeitaan ja hankkimalla uusia taitoja ylenemisen toivossa. Niimpä sai taas Ville nauttia lastenhoidosta. Aivan kun ei teini-ikäisestä Vaughanista olisi enään mitään hermoja raastavaa työtä. "Voi kullanmuru. Et ole edes nähnyt sen koomin äitiäsi. Isäsi sentään käy täällä joskus", Ville mutisi. Kreivitär ei näe lastaan kuin silloin kun Ville tuo sen alakertaan syömään ja silloinkin nainen ei ole huomaavinaankaan. Miksi hän edes haluaa lapsia?

Sillä välin alakerrassa alkoi Kreivittären supistukset. "Tämä saa kyllä olla viimeinen!", Kreivitär mölysi.

"Rauhassa kultaseni. Se on kohta ohi", Vance rauhoitteli vaimoaan. "Hyvä sinun on sanoa!", Kreivitär sylkäisi.

Juuri untenmaille päässyt Kelsey heräsi Kreivittären huutoon.

Lapsi oli tullut maailmaan! Kaikki olivat asiasta iloissaan paitsi Kreivitär näytti hieman hapanta naamaa.

Vauva oli poika. Komea vihreäsilmäinen Kiefer.

Kelsey yritti usein mennä äitinsä luo, mutta tällä oli aina parempaa tekemistä tai sitten hänen oli aika mennä päiväksi arkkuunsa.

Onneksi Kelseyllä oli isoisänsä. Tämä sentään laittoi lapsenlapsensa kaiken etusialle. Ville otti jopa töistään vapaata, jotta voisi huolehtia naperosta. Silloin kun Ville oli töissä niin Vaughan sai jäädä kotiin koulusta ja olla Kelseyn kanssa. Isä sattui joskus leikkimään hänen kanssaan iltaisin, mutta ei kauaa sillä Kelseyn piti aina mennä nukkumaan yhdeksältä.

"Hei kullannuppu. Onko sinulla nälkä?", Vance kysyi rauhallisella äänellä. Kelsey katsoi häntä unisilla silmillään ja nosti käsiään, joka tarkoitti että hän haluaa syliin. "Jos hakisin sinulle sitten jotain syötävää", Vance sanoi ja otti syleilyynsä pienen lapsensa.

Vance haki tuttipullon jääkaapista. Vaimon asiat taisivat olla todella huonosti. Ehkä se johtui että nainen oli aamulla tehnyt raskaustesti ja arvatkaas vaan mikä tulos kun saa naisen tuollaiseksi.

Kreivitär oli jälleen raskaana. Lääkärikäynnin jälkeen saatiin tietoon, että lapsia olisi tulossa jopa neljä kappaletta. Neloset olivat asia, jota Kreivitär viimeisenä toivoisi. Hän ei edes halunnut lapsia. Hän halusi vain että Vance olisi onnellinen. Millään muulla ei ollut väliä.

Muistitteko vielä Kieferin? Noh pikku herralla on tänään aika kasvaa taaperoksi, joka jatkuvasti kaipaa huomiota. Ehkäpä näemme Kieferiä useammin.

Selvästi äitinsä silmät perinyt poika. Omalla tavallaan oikein suloinen tapaus.

Kreivitär oli muuttunut hieman mielisairaaksi ehkäpä. Nainen sekoili jatkuvasti tuon lampun varjostimen kanssa, mutta Vance ei nähnyt vaimossaan mitään vikaa.

"Sano isi", Vance yritti opettaa poikaansa, mutta pojalla oli vahva itsepäisyys: "Enktä tano!" poika sanoi.

"Aaaah!", Kreivitär huudahti kun huomasi vatsan kasvaneen niin isoksi, että lapsukaiset olivat jo tulossa pian.

"Hiphei! Mitäs pikku vekaralle kuuluu?", Ville lörpötteli Kieferille. Kiefer nauroi kimeästi ja huusi: "Litäää litää!". Ville hymähti ja heitteli poikaa kohti kattoa lisää.

Kiefer tuntui olevan kovin surullinen kun siskon oli aika kasvaa lapseksi. Nyt hänellä ei olisi enään omanikäistä leikkitoveria. Odotas vain kohta sinulla on neljä sellaista.

Nuo silmät näköjään periytyvät kaikille. Isot ja leveet. Muuten todella nätti similapsi.

Juuri kun oltiin päästy yhdestä taaperosta eroon niin tietysti tilalle piti tulla lisää hoidettavia.

Näitä nyt ei erota millään. Kulmakarvojen perusteella ehkä. Tuo yksi vaaleampi taisi olla poika ja loput tyttöjä. Nimet olivat (ei siis järjestyksessä) Kathleen, Katherine, Kirsten ja Kilian.

Kreivitär tarvitsi nyt raikasta ilmaa ja rauhaa. Hän ei kestänyt lapsia, mutta hänen olisi pakko kestää Vancen takia. Toisaalta hän kaipasi yöllistä stadia missä tapahtui jatkuvasti. Hän olisi halunnut palata sinne Vance mukanaan, mutta Vance rakasti liikaa perhettään. Se ei onnistuisi ikinä, vaikka hän kidnappaisikin Vancen. Mies ei olisi silloin omaitsensä ja hän luultavasti vihaisi Kreivitärtä.

Kuin tyhjästä ilmaantui Ville hänen taakseen. Kreivitär käännähti nopeasti. "Häivy Vancen ja lasten elämästä! Sinä et välitä muista kuin itsestäsi ja omasta onnestasi!", Ville uhosi. Eihän Kreivitär nyt itseään ajattelut vaan hänen ja Vancen onnea. Lapset ja työt vain pilasivat kaiken. "En todellakaan! Minä rakastan Vancea!", Kreivitär sylkäisi. Ville katsoi häntä halveksivasti ja sanoi: "Sinä pilaat heidän kaikkien elämän. Lapset eivät edes tunne sinua ja he ansaitsevat kunnollisen äidin. Turvallisen ja vakaan perheen".

Ville tönäisi hieman Kreivitärtä. Kreivitär ei pystynyt pitämään tasapainoaan ja horjahti aitaa päin ja kallistui hieman, mutta niin paljon että...

Hän makasi pian kivetyksellä verilätäkkössään. Vaikka pudotus oli ollut lyhyt niin kivet olivat tehneet tehtävänsä. Kreivitär oli kuollut heti. Ville katsoi ylhäältä järkyttyneenä. Eihän hänen tarkoitus ollut tappaa, vaan käskeä naisen miettimään ja lähteä. Ei tappaa. Hän ei voisi millään kertoa asiasta Vancelle. Ei kenellekkään. Mitä Bonniekin sanoisi jos eläisi. Tai mitäköhän Bonnie nyt ajatteli. Hän oli varmasti nähnyt kaiken pilven reunalta.

"Isä. Oletko nähnyt Kreivitärtä? Häntä ei ole meinaan näkynyt synnyttämisen jälkeen", Vaughan ihmetteli. Ville puri huultaan ja valmistautui valehtelemaan. Sitä hänen loppu elämänsä tulisi olemaan. Jatkuvia painajaisia ja valheita. "En tiedä. En ole nähnyt. Hän on varmaan tuulettumassa. Olihan synnytys raskas", Ville sai sanottua.

Vance ei osannut epäillää mitään, vaan oli syventyneenä lukemaan kirjaa. Hän uskoi vaimonsa olevan jossain miettimässä ja rauhassa. Niin todellakin rauhassa...

Lapsia ei tuntunut äidin katoaminen liikuttaneen yhtään. Eiväthän he edes olleet tunteneet koko ihmistä. Kelsey tavallaan vihasi äitiään, koska tätä ei ollut koskaan edes kiinnostanut he. Nuoremmat eivät voineet vielä vihata, koska eivät vielä ymmärtäneet. Ehkä niin oli paras.

"Yökerhon kivetykseltä? Parvekkeelta pudonnut? Ymmärrän, kiitos. Kyllä haluamme ruumiin haudattavaksi pihallemme", Vance puhui puhelimeen. Kreivitär oli löydetti kuolleena kantapaikastaan tai entisestä. Nainen oli pudonnut rakennuksen parvekkeelta ja kuollut samantien kivetykselle osuessaan. Nainen oli ollut joko juovuksissa ja tipahtunut tai joku oli tönäissyt. Tutkinnat olivat kesken. Vance halusi itkeä, mutta hän ei voisi murtua lasten nähden. Hänen olisi oltava kova ja piilotettava surunsa.

Kreivittären hauta laitettiin muitten hautojen sekaan. Sen ja Bonnien haudan väliin jätettiin tilaa Villen haudalle. Murhaaja ja murhattu tulisi olemaan vierekkäin.

Kahden vuoden kuluttua Vance uskoi jo pystyvänsä unohtamaan ja jatkamaan arkea tavalliseen tapaan. Muiden perheenjäsenten arki oli jatkunut näiden kahden vuoden ajan ihan tavallisena, eikä Kreivittären kuolema ollut hetkauttanut sitä mitenkään. Villekin oli hieman jo rauhoittunut.

Tämä ilta oli kuitenkin tärkeä koko perheelle. Niin moni kasvaisi. Vaughan (vihdoin), Kiefer ja neloset.

Aikalailla Villen näköinen Vaughan? Kuitenkin Donovanien silmillä varustettuna. Mies saisi nyt lähteä toteuttamaan unelmaansa urheilu-uran huipulla ja ehkä löytää naisystävän. Perhettä hän tuskin perustaisi, mutta sanoi usein että adoptoisi lapsen jostain kehitysmaasta kun olisi varakas urheilija ja lahjottaisi siihen maahan myös omaisuuksia.

Äitinsä näköinen Kiefer. Omalla tavallaan siis suloisen näköinen vieläkin.

Nämä neloset olivat aika karmivia. Tässä on Kathleen.

Kilian.

Kirsten.

Nelosten pelastus, Katherine.

Vance oli löytänyt uuden vaimon itselleen, joka ei ollut vampyyri. Pari tuli hyvin juttuun ja kihloissa pari on jo.

Taloon muutettuaan Tytti sai muuttaa tyyliään aika paljon. Enään ei oltu stadissa bilettämässä vaan äitipuolena.

Vance ei halunnut olla enään vampyyri, vaan halusi jakaa kaiken aikansa lastensa ja uuden vaimonsa kanssa ja keskittyä työhönsäkin paremmin.

=)

Kelseyn mielestä oli mukavaa että isä vihdoin voisi olla heidän kanssaan pävisinkin. Ja varsinkin kun Ville alkoi olla jo kovin vanha.

Uusi pari meni myös naimisiin samana iltana. Mikään ei voisi tulla heidän onnensa tielle.. <3

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Kommenttia saa pistää (: ja kun sanoin että teen uuden lc'n tämän rinnalle niin se on sitten vain ehkä.