Hähää sainpas kuvattua osan. Joo oon tässä nyt aikas paljon lataillut ja nyt oli riittävästi kaikkee, jotta sain osan kuvatuksi. Simit muuttuivat hiukan naamanpiirteiltäänkin ehkä, koska minulla oli korvaavat kasvomallit ja ne poistin ja latasin uudelleen. Mutta mutta peli toimii nyt loistavasti! Huomasin että minulla oli ollut pari muutakin bugia, esimerkiksi en voinut painaa postilootaa ja siitä "maksa kaikki laskut". ;D Joo ja osien nimet muuttuvat suomenkielisiksi ja oma keksimiksi.

 

Jewel. Muuttui hieman ;D Mielestäni nätimpään suuntaan.

Kelleen vielä epäselvää perijästä? (: Vaikkakin tuo ylähuuli hieman häiritsee.

Ben ja Brian. Nää on selvästi isä ja poika.

Nämä eivät nyt enään niin nättejä ole ;o

Kaikkia varmaan kiinnostaa ketä tämä on? Noh siis muistattehan että Ben kaapattiin avaruuteen toisenkin kerran, mutta raskautta ei näkynyt. Tosin aina töihin mentäessä "raskauteni on liian pitkällä plaaplalallalplaaa". Noh nyt sitten vauva syntyi kun poistin ladatut. Lapsella ei ole alien ihoja, koska ei ole äitiäkään. Kiitos ladattujen poiston. Lapsi sai nimekseen Zelene.

Tämän osan ihanin kuva <3 En oo varmaa koskaa laittanu teiniä ensisuudelmaa antamaan talvella! Ainakaan lumihangessa, mutta tämä oli niin ihana.

Kummitukset eivät olleet jättänyt perhettä. Ainakaan Bonnieta.

Noh jaa kummituksista on vain tullut vielä koomisemman näköisiä ja ärsyttävämpiä.

Lastenhoito mallillaan. Jonkun pisulätäkköön Zelene laskettiin.

Onneksi Zelenen ei tarvinnut kauaa lätäkössä makailla, vaan Bonnie nosti hänet puhaltamaan kynttilöitä. Oli siis aika Zelenen kasvaa ja lisää vauvoja ei Benille ole tulossa.

Zelene sai kaikki ärsyttävät geenit isältään. Hyvät uutiset ovat että Zelene ei ollut hankala lapsi. Hän ei huutanut melkein ollenkaan. Pahimmat tässä talossa ovat viisi teiniä, jotka kaikki ryntäävät vessaan samaanaikaan ja kukaan ei sitten pääse tarpeitaan tekemään. Ja plussana sinne ryntää kummitukset ja pisulätäköitä on joka paikassa. Kissat tappelee ja kummitukset käyvät vielä jonkun kohtaloksi.

Onneksi Jewelin oli aika ruveta miettimään omaa taloa ja perhettä, kun oli kerta aika kasvaa aikuiseksi.

Jewelistä tuli oikein nätti ja hän vähensi meikkäjään ja otti lävistyksensä pois. Ärsyttävä tuo poski ja nenä.

Jewel hyvästeli kaikki perheenjäsenensä ennen kuin kiirehti taksiin. Oli aika aloittaa oma elämä.

Hyvä Zea! Ainut tästä perheestä, joka pääsi uraohjukseksi.

Ainiin Bella karkasi. Eikä sillä ole kaulapantaa. Ben sai vihdoin aikaseksi soittaa poliiseille, jotka lupasivat etsiä Rosen mahdollisimman pian.

Kukas se tämä on? Zelene! Aika on taas mennyt nopeasti ja pian lapsi olisikin jo teini ja lähtisi yliopistoon.

Toisen kasvu. Toisen kuolema. Älkää hätäilkö se ei ole ketään lapsista tai edes Ben.

Vaan Rose! Kissa pääsee vihdoinkin omistajansa viereen lepäämään.

Kauhean moni ei tätä surrut paitsi Zelene joka ei edes melkein tuntenut koko kissaa. Kaikille muille kissa oli vain ärsyttävä tappelija.

Ben oli hommannut jo vanhuusvuosiaan varten pianon, jota hän voisi sitten pimputtaa rauhassa ja muistella menneitä. Nyt mies vietti kaiken aikansa kunnostamassa pianoaan ja pyyhkimässä siitä pölyjä.

Pianolle taitaa pian tullakkin käyttöä, sillä heti illalla oli Benin aika vanhentua. Ajatella että jos Ashley eläisi hän olisi ollut jo vanhus.

Eipä paljoa muuttunut, mutta oikein tyylikäs pappa.

Rose löytyi ihme ja kumma aika pian. Ben otti heti tehtäväkseen tutustua kissaan paremmin ja pian hän olikin tämän kaveri.

Mahtoi olla kivaa katsella? Brian ei laittanut lainkaan pahakseen vaan lauleli rauhassa. Ei sinun nyt enään tarvitse esitellä, jotta saisit tyttöystävän. Artemis on ihan tarpeeksi sinulle. Aikuisena sitten saat uuden ottaa.

"Katso isä! Kymppi! Vähänkö mää olen paras. Eiks nii iskä? ISKÄÄ!" Zelene huusi, mutta Ben vaan ei jaksanut kuunnella. Tosin Bonnie huusi keittiöstä jotain hyvän tapaista.

Bonnien ja Brianin vuoro. Brianista en ehtinyt ottaa kuvaa, koska olin vaa et jee nyt se muuttaa ja sit taksi lähti ja olin et pitiköhän ottaa kuva.

Tässä kuitenkin perijä vol.1 (: Ylähuuli häiritsee, mutta hankitaan mieheksi joku pusuhuuli.

Eikun töpinäksi. Tälläinen komeahko mies käveli suoraan kotiovelle. Ja pari salamaakin löytyi.

Kovin ovat nopeita etenijöitä. Älkää huoliko vielä ei raskaaksi tultu. Tämä oli vain tälläinen isäpapan uuden sängyn kokeileminen.

Huh Ashley hieman muuttunut.

Arska viihtyi Bonnien uuden huoneen uudessa sängyssä. Etpä kauaa siinä mahdu makailemaan.

Pian oli taas aika kasvun. Tällä kertaa alienkaksosten.

Näistä noh tuli oikein nättejä, mutta joutuvat nytten heti muuttamaan pois.

Heihei!

Uuh mikä komistus! Tässä siis on Ville Knaapi.

Ja hän siis on Bonnien kihlattu. Ai olemmeko jääneet jostain paitsi?

Ihanaa kun tässä suvussa on taas pariskunta. Ärsytti ainainen Ben.

Ja nyt mahtuu niitä lapsiakin.

Ja varsinkin kun Zelene kasvaa.

Yäh just Benin näköinen jos tämä olisi nainen.

Ville ja Zelene tulivat hyvin toimeen ja Zelene sai vihdoin opastusta siitä mitä kannattaisi tehdä. Nytkin he juttelivat yliopistosta.

Mahtoiko olla paha ruoka vai jokin ihan muu?

Ihan muu siis. Bonnie oli tästä niin iloinen että etsi heti Ashleyn vanhan vauvakirjan ja rupesi opiskelemaan.

Zelene taas aikoi lähteä yliopistoon. Heippa!

 

Arvatkaas kenen lapsi? (: Zean. Ehdin jo "hieman" pelailemaan. Ja nyt Zealla on kuusi lasta ja pian hän on jo vanhus. He asuvat tollaisessa talossa missä ei oikein oo mtn. Näyttää iha joltain känniasunnolta kun siel ne vaa vetää kuplapuhallinta. ;D

 

___________________________________________________________________________________________

Kommenttia? (: